Digital Design Praktikant

København, Capital Region of Denmark, Denmark

Description

Aju er et digital bureau, der elsker at udvikle produkter. Helt konkret, så beskæftiger vi os med visuelt design, user experience og udvikling. Vi har fokus på både etablerede virksomheder og startups i alle former, men også diverse strategiske samarbejder med en bred vifte af virksomheder.


Stillingen

Vi sørger for, at dit praktikophold bliver indholdsrigt, og at du vil få indsigt i, hvordan vi arbejder som digitalt bureau. Du vil blive stillet overfor seriøse opgaver og kundeprojekter, og vi sikrer, at der er en plan for din udvikling. Du vil altid have et medansvar for de opgaver, du bliver en del af og få muligheden for at blive involveret i processer omkring konceptudvikling, visuelt design, UX, IxD og projektledelse. Vi søger ikke en ekspert, men en kreativ digital sjæl med stort engagement og lyst til at blive bedre.


Det vigtigste er at du er:


Du holder fast på dit håndværk, men har også en forståelse for kunden, opgaven og teamets input. Du er med til at skabe synergi, og fordre det gode samarbejde der er elementært for at skabe de bedste løsninger.


Det er vigtigt, at du kan en eller flere af disse:


Det er et plus, hvis du arbejder med:


Som udgangspunkt, så ønsker vi, at du er her fuldtid (37 timer om ugen). Vi tilbyder et erfarent, men socialt og ungt arbejdsmiljø, og du kommer med en brændende lyst til at lære og tage ansvar.


Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt.

(Ansøgning uden digitalt arbejde, vil ikke blive taget i betragtning)


Kontakt

Har du spørgsmål eller vil have mere information, bedes du henvende dig til Design Director Kenneth Jensen på [email protected] eller på telefon 31219032.


ajukreizi
Nørrebrogade 45E, 1 Sal.
2200 Copenhagen,
Denmark
aju.dk

Apply for this job