Fullstack udvikler

København, Capital Region of Denmark, Denmark

Description

ajukreizi er et digital bureau, der elsker at udvikle produkter. Helt konkret, så beskæftiger vi os med visuelt design, User experience og udvikling. Vi har et stort fokus på gaming og tech relaterede startups, men også diverse strategiske samarbejder med en bred vifte af virksomheder.


Vi tænker ikke i legacy tech, men på udfordringen, der skal løses. Vi arbejder agilt, og elsker bleeding edge teknologier og sammensætninger af stacks, der skaber muligheder og grobund for de bedste løsninger. Vi arbejder ofte med komplekse løsninger, der kræver at vi tænker fremadrettet og struktureret - Keep it simple!


Stillingen

Du er interesseret i at få projekter til at gå op i et større hele, og sætter dig gerne ind i nye frameworks, for at løse opgaverne. For dig handler det ikke kun om at kode, men også om at skabe, og du har en god forståelse for alle delkomponenter i et projekt.


Det er vigtigt at du som person er:


Du holder fast på dit håndværk, men har også en forståelse for kunden, opgaven og teamets input. Du med til at skabe synergi, og fordre det gode samarbejde der er elementært for at skabe de bedste løsninger.


Det er vigtigt, at du kan en eller flere af disse:


Det er et plus, hvis du arbejder med:


Hvis du lever op til ovenstående, så lover vi stor frihed i dit arbejde, spændende kunder og en rolle, hvor du kan være med til at præge den daglige gang og dit eget arbejde.


Ansøgningsfrist

Uden frist.


Kontakt

Har du spørgsmål eller vil have mere information, bedes du henvende dig til Design Director Kenneth Jensen på [email protected] eller på telefon 31219032.


ajukreizi
Nørrebrogade 45E, 1 Sal.
2200 Copenhagen,
Denmark
aju.dk
Apply for this job